Bushnell Elite Tactical LRS 5-15x 40 Mil-Dot

Elite Tactical 5-15x är ett kompakt alternativ som lämpar perfekt för både långa och korta skjutavstånd. Justerbar parallax (Adjustable Objective) ner till 10m och en ljus kristallklar bild i alla lägen.

I samarbete med militär och polisär expertis har Bushnell vidareutvecklat elitserien för högre prestanda med "taktiska" funktioner.
Elite Tactical är otroligt solida kikarsikten som möter extrema krav på ofelbar prestanda och pålitlighet i fält. Med teknisk inspiration av Elite 6500-serien har serien optimerats för taktiska uppdrag och målskytte. Elite Tactical har mattsvart finish, höga justeringstorn och Mil-Dot. I serien finns även modeller med belysta och medförstorande riktmedel. Den avancerade High-End optiken i Elite-klassen är känd för världsledande ljustransmission, har nu boostas ytligare med nya Ultra Wide Band Coating. Bushnells patenterade Rain Guard HD är en ovärderlig innovation när uppdraget involverar vatten, imma eller snö.

Rainguard HD
Verkligheten för nordiska jägare hör ofta ihop med regn och rusk. Ljus optik i all ära, men en fuktig eller smutsig linsyta kan vara skillnaden på att ta skottet eller låta bli. Rainguard® HD är senaste generationen av världens mest effektiva anti-im teknologi. Dess patenterade ytskikt får vatten och imdroppar att blixtsnabbt rinna av linsytorna. Behandlingen är permanent och gör även linserna lätt att rengöra. Med Rainguard HD kan linsskyddet vara av. Alltid redo för viktiga skott.

Ultra Wide Band Coating (WB)
För maximal ljustransmission genom hela kikartuben, har varje linselement en individuellt anpassad antireflexbehandling. Elite-seriens extrema ljusvärden är ett resultat av denna ytbehandlingsprocess som ger en extremt ljus bild med naturliga färger genom hela ljusspektrumet.

Argon Purged
Nästa generations fuktskydd. Ädelgasen Argon är en stabil och mindre flyktigt gas, vilket säkerställer vattentätheten under längre tid än kväve.

- Mil-Dot riktmedel (Underlättar vid avhåll och avståndsbedömning)
- Justerbar parallax ned till 10 meter. Objektivjustering.
- Flerlagerbehandlad optik (Multi Coated)
- Entubskonstruktion
- 100% vattentät, imtät och skottfast
- Argongasfylld tub
- 1/4 M.O.A (7mm@100m / klick)
- 30 års garanti
- Tubdiameter 25.4 mm (1 tum)
- Synfält 100 m - 6,3m vid 5x. 2,1m vid 15x
- Ögonavstånd - 89 mm
- Vikt 595 gram
- Längd 356 mm

Solskydd medföljer. Siktesfästen ingår ej.
Tillverkad i Japan.


Detta sikte är rekylsäkert och kan användas på jaktgevär, gevär för målskytte och andra skarpa vapen med rekyl, även klass 1.

Lagerstatus just nu

Webbshop2 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp2 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 5389 kr

REALISATION! Ordinarie pris 7799 kr -31% rabatt. Spara 2410 kr


Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten74 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 34359

Produktfeedback

Inga kommentarer ännu, skriv gärna en!

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning