Templars Gear ROC ECP Ranger Green

ECP är ett alternativt cummerbund till din plate carrier. ECP rymmer på ett ytterst slimmat sätt extra magasin och ersätter de vanliga cummerbund på din plate carrier. Passar alla plate carriers som har velcropanel fram. Baktill kan du fästa delar i sig själva eller på velcropanel i din plate carrier.

Kommer i två storlekar; medium som rymmer 2 magasin per sida och large som rymmer 3. Kolla måtten nedan för att se vilken storlek som passar dig och din plate-carrier.

Tillverkad av elastiskt material med förstärkningar som även är MOLLE-kompatibla, så du kan fästa exempelvis pistolmagasinsficka på utsidan. Ingår gör även 6st bungee cords, dragflärpar och snörlås så du kan förse fickorna med shingle.

Fickorna rymmer exempelvis M4/STANAG-magasin eller AK74 magasin. Du kan även ha tournique, radio eller liknande i fickan.

Mått mellan velcropanelerna: Medium: 27 cm. Large: 32 cm.
Total längd inkl velcropaneler: Medium: 41 cm. Large: 47 cm.

Om Templar's Gear
Produkterna tillverkas med stolthet i Europa i högteknologiska polska fabriker. Basmaterialet de arbetar med levereras från USA och Europa och är ett 500D Corduralaminat med licensierat mönster eller färg från exempelvis MultiCam eller Ranger Green (RAL 7013). För att bearbeta materialet använder de CAD-mjukvara och laserskärning. Detta ger slitstarka produkter med mycket låg vikt, dessutom kan enhetligt material användas över en stor del av produkten, vilket förbättrar signaturen.

Templar's Gear producerar produkter med den kräsne användaren i fokus. Bland de officiella kunderna återfinns en pluton ur franska de fallskärmsjägarna (3e RPIMa) och polsk insatsstyrka för fängelse. För att svara på kraven från militära kunder är Templar gear's produkter NIR-anpassade.

Pris: 599 kr

Gör ditt val här!

Lagersaldo i butikerna

Klicka här för att se lagersaldon för Göteborgsbutiken
Klicka här för att se lagersaldon för Slutarpsbutiken

Gilla produkten på Facebook

Viktig information

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten74 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 42111

Produktfeedback

Inga kommentarer ännu, skriv gärna en!

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning