Templars gear PT5 MultiCam

Templars gears senaste bälte med ytterst minimalistisk design. Välgjort och innovativt battle belt för våra kräsnare kunder. PT5 är ett mellanting mellan ett battle belt och ett pistol belt, lämplig för måttlig last såsom någon magasinsficka och magdump. För tyngre laster med vattenflaskor, ksp-kasetter och liknande rekommenderar vi istället battle belt med hängslen.

Ingår gör ddet MOLLE-kompatibla bältesfodralet och ett tunt innerbälte. Du måste komplettera med valfritt bälte med 45 mm bredd, våra bälten från Templars gear med spänne från AustriAlpin passar utmärkt..

Bältesfodralet har velcro på insidan (hona) och det tunna innerbältet har velcro (hona) på utsidan, tanken är att innerbältet träs genom bälteshällorna i byxan och så får man extra stabilitet på ytterbältet som då fäster i innerbältet. Ingår gör även 3 velcrobitar (hane-hane) som fäster ytterbältet i innerbältet.

Utsidan är försedd med Templar Gears karakteristiska laserskurna MOLLE-system. Detta passar extra bra just för battle belt eftersom du då kan fästa fickor för optimal stabilitet, se bilderna för exempel.
Ytterbältet har även vertikala skåror så att bältet kan löpa på utsidan av MOLLE, vilket är bra för vissa hölster.

Bältet kommer i olika storlekar, tänkt att passa midjemått enligt nedan;
Medium: Tänkt att passa midjemått 92-100 cm. Ytterbältets mått kant till kant: 84 cm
Large: Tänkt att passa midjemått 100-110 cm. Ytterbältets mått kant till kant: 92 cm

Flera detaljbilder visar bältet i Ranger Green. Här har vi visat exempel på användande och hur fickor kan fästas.

Om Templar's Gear
Produkterna tillverkas med stolthet i Europa i högteknologiska polska fabriker. Basmaterialet de arbetar med levereras från USA och Europa och är ett 500D Corduralaminat med licensierat mönster eller färg från exempelvis MultiCam eller Ranger Green (RAL 7013). För att bearbeta materialet använder de CAD-mjukvara och laserskärning. Detta ger slitstarka produkter med mycket låg vikt, dessutom kan enhetligt material användas över en stor del av produkten, vilket förbättrar signaturen.

Templar's Gear producerar produkter med den kräsne användaren i fokus. Bland de officiella kunderna återfinns en pluton ur franska de fallskärmsjägarna (3e RPIMa) och polsk insatsstyrka för fängelse. För att svara på kraven från militära kunder är Templar gear's produkter NIR-anpassade.

Pris: 599 kr

Gör ditt val här!

Lagersaldo i butikerna

Klicka här för att se lagersaldon för Göteborgsbutiken
Klicka här för att se lagersaldon för Slutarpsbutiken

Gilla produkten på Facebook

Viktig information

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten74 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 40008

Vi rekommenderar

Vi rekommenderar även att du köper

Produktfeedback

Inga kommentarer ännu, skriv gärna en!

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning