Templars Gear Inquisitor ROC Multicam Tropic

Inquisitor är en alternativ modell av deras CPC. Inquisitor är byggt för kunder som vill ha fullstora mjuka ballistiska paneler (anpassad för BALCS cut) med samma täckning som en skyddsväst, där sidorna skyddas och du har överlappande paneler i främre sidan.
Utöver fickorna för ballistiska paneler så är Inquisitor fullt kompatibel med CPC:s delar såsom frontpaneler, ryggfickor och liknande.

Inquisitor kombinerar god bärförmåga och smarta funktioner med låg vikt för den kräsne kunden. Systemet är dessutom modulärt och axelvaddering kan tas bort, cummerbund och frontpanelen kan bytas ut. På så sätt får du ett kroppsskydd som snabbt kan anpassas efter dina behov.

Vid axlar och cummerbund har du snabbfästen av typen ROC, inte helt olika First Spears Tubes. Denna typ av spännen gör att du mycket lätt kan öppna spännet genom drag utåt/åt sidan, samtidigt som de har mycket hög draghållfasthet i längdriktningen.

Frontpanelerna fästs med snäppfäste och velcro, detta gör att du kan använda både TPC(velcro) och CPC(snäppfäste och velcro).

Inquisitor har även dragkedjor på ryggen, för att du ska kunna fästa den typen av dedikerade dragkedjefickor (zip-on back panel) som vissa tillverkare erbjuder.

Kroppsskyddet rymmer SAPI-platta i västens storlek fram och bak, samt BALCS eller liknande paneler. Västen är inte tänkt att användas utan SAPI-platta eller panel, du bör ha någon av dem eller motsvarande dummy för stadga i västen.

Om Templar's Gear
Produkterna tillverkas med stolthet i Europa i högteknologiska polska fabriker. Basmaterialet de arbetar med levereras från USA och Europa och är ett 500D Corduralaminat med licensierat mönster eller färg från exempelvis MultiCam eller Ranger Green (RAL 7013). För att bearbeta materialet använder de CAD-mjukvara och laserskärning. Detta ger slitstarka produkter med mycket låg vikt, dessutom kan enhetligt material användas över en stor del av produkten, vilket förbättrar signaturen.

Templar's Gear producerar produkter med den kräsne användaren i fokus. Bland de officiella kunderna återfinns en pluton ur franska de fallskärmsjägarna (3e RPIMa) och polsk insatsstyrka för fängelse. För att svara på kraven från militära kunder är Templar gear's produkter NIR-anpassade.

Pris: 3199 kr

Gör ditt val här!

Lagersaldo i butikerna

Klicka här för att se lagersaldon för Göteborgsbutiken
Klicka här för att se lagersaldon för Slutarpsbutiken

Gilla produkten på Facebook

Viktig information

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten74 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 41593

Vi rekommenderar

Vi rekommenderar även att du köper

Produktfeedback

Inga kommentarer ännu, skriv gärna en!

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning