Templars Gear Hydration Pouch Large Ranger Green

En rejäl ficka för vätskesystem, rymmer de flesta 2 och 3 litersblåsor som finns på marknaden. Genomgående mycket hög och kompromisslös kvalité. Insidan är fodrad med EVA-skumpaneler för isolering och själva blåsan stabiliseras i en mesh-ficka.

På utsidan finns två dragkedjefickor för vattenreningstabletter, snacks eller annan materiel. Utsidan har laserskuret MOLLE-kompatibelt fästsystem och dessutom är bungee-cord draget för att kunna komprimera fickan.

Vätskesystemet fästes på MOLLE, lämpligen på stridsvästens rygg.

Vätskesystemet har även 4st d-ringar, så du kan fästa axelrem eller bärremmar (ingår ej).

Mått; 39 x 17,5 x 4,5 cm

Vätkseblåsa köpes separat.

Om Templar's Gear
Produkterna tillverkas med stolthet i Europa i högteknologiska polska fabriker. Basmaterialet de arbetar med levereras från USA och Europa och är ett 500D Corduralaminat med licensierat mönster eller färg från exempelvis MultiCam eller Ranger Green (RAL 7013). För att bearbeta materialet använder de CAD-mjukvara och laserskärning. Detta ger slitstarka produkter med mycket låg vikt, dessutom kan enhetligt material användas över en stor del av produkten, vilket förbättrar signaturen.

Templar's Gear producerar produkter med den kräsne användaren i fokus. Bland de officiella kunderna återfinns en pluton ur franska de fallskärmsjägarna (3e RPIMa) och polsk insatsstyrka för fängelse. För att svara på kraven från militära kunder är Templar gear's produkter NIR-anpassade.

Lagerstatus just nu

Webbshop6 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp6 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 849 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten74 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 39171

Produktfeedback

         Rebaz skrev 2019-03-12 Stor och får plats med mycket

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning