Templars Gear CPC QR Multicam

En riktigt fin plate carrier från Templar´s gear. Den kombinerar god bärförmåga och smarta funktioner med låg vikt. Systemet är dessutom modulärt och axelskydd kan tas bort, cummerbund kan bytas ut och frontpanelen kan bytas ut. På så sätt får du ett kroppsskydd som snabbt kan anpassas efter dina behov.

CPC QR (quick-release) har en dumpfuntion för västen, dra i handtaget vid halsen så får du snabbt loss västen.

CPC QR har även dragkedjor på ryggen, för att du ska kunna fästa den typen av dedikerade dragkedjefickor (zip-on back panel) som vissa tillverkare erbjuder.

CPC QR har ett modulärt system där du fäster frontpanelen med två snäppspännen och velcro, snäppspännena gör att frontpanelen sitter mycket stabilt. Både Templar's Gears paneler från CPC-serien (med clip-spänne) och TPC-serien (med velcro-fäste) kan användas.

Inkluderat i detta kompletta systemet är själva plate carriern, en frontpanel med MOLLE-kompatibelt laserskuret fästsystem samt ett lättvikts cummeberbund som är MOLLE-kompatibelt.

Kroppskyddet rymmer SAPI-platta i västens storlek fram och bak. Västen levereras med cummerbund i samma storlek. Västen är inte tänkt att användas utan SAPI-platta, du behöver dem för stadga i västen.

Västen har öglor för att fästa radiokablage,

Baktill har västen handtag för att i nödsituation släpa skadad.

Framtill finns velcropanle för att fäst patches.

Om Templar's Gear
Produkterna tillverkas med stolthet i Europa i högteknologiska polska fabriker. Basmaterialet de arbetar med levereras från USA och Europa och är ett 500D Corduralaminat med licensierat mönster eller färg från exempelvis MultiCam eller Ranger Green (RAL 7013). För att bearbeta materialet använder de CAD-mjukvara och laserskärning. Detta ger slitstarka produkter med mycket låg vikt, dessutom kan enhetligt material användas över en stor del av produkten, vilket förbättrar signaturen.

Templar's Gear producerar produkter med den kräsne användaren i fokus. Bland de officiella kunderna återfinns en pluton ur franska de fallskärmsjägarna (3e RPIMa) och polsk insatsstyrka för fängelse. För att svara på kraven från militära kunder är Templar gear's produkter NIR-anpassade.

Pris: 2299 kr

REALISATION! Ordinarie pris 2899 kr -21% rabatt. Spara 600 kr

Gör ditt val här!

Lagersaldo i butikerna

Klicka här för att se lagersaldon för Göteborgsbutiken
Klicka här för att se lagersaldon för Slutarpsbutiken

Gilla produkten på Facebook

Viktig information

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten74 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 39152

Vi rekommenderar

Vi rekommenderar även att du köper

Produktfeedback

Inga kommentarer ännu, skriv gärna en!

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning