Templars Gear CPC Back panel Ranger Green

Templars Gears back panel är en ryggpanel framtagen för deras Plate Carrier CPC. Med hjälp av kraftiga dragkedjor på sidan så kan man snabbt fästa hela panelen på stridsvästens rygg. Dragkedjan blir skyddad under flärpar på panelen.

Man kan då ha flera paneler, kittade för olika typer av uppdrag. Man även snabbt ta av sig ryggpanelen ifall man ska bära ryggsäck istället.

Panelen har en kraftig polymerförstärkning som gör att panelen sitter stadigt och rakt på ryggen utan fladder. Panelens ovandel hålls på plats meed "krokar" i polymerförstärkningen.

Om Templar's Gear
Produkterna tillverkas med stolthet i Europa i högteknologiska polska fabriker. Basmaterialet de arbetar med levereras från USA och Europa och är ett 500D Corduralaminat med licensierat mönster eller färg från exempelvis MultiCam eller Ranger Green (RAL 7013). För att bearbeta materialet använder de CAD-mjukvara och laserskärning. Detta ger slitstarka produkter med mycket låg vikt, dessutom kan enhetligt material användas över en stor del av produkten, vilket förbättrar signaturen.

Templar's Gear producerar produkter med den kräsne användaren i fokus. Bland de officiella kunderna återfinns en pluton ur franska de fallskärmsjägarna (3e RPIMa) och polsk insatsstyrka för fängelse. För att svara på kraven från militära kunder är Templar gear's produkter NIR-anpassade.

Lagerstatus just nu

Webbshop1 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp1 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 389 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktkostnad från 39 kr
Privpak39 kr
Posten49 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 39990

Vi rekommenderar

Vi rekommenderar även att du köper

Produktfeedback

Inga kommentarer ännu, skriv gärna en!

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning