Templars Gear 6-point H-Harness Ranger Green

Ett anatomisk ok till stridsbälte/battle belt särskilt utvecklat för battle belts med 6 fästpunkter, exempelvis Templar's Gear's PT3. Ett battle belt med 6 fästpunkter blir ännu stabilare, särskilt om du har tunga saker fäst vid höften eller om du har benpaneler.

Har du ett battle belt med 4 fästpunkter kan du använda detta ok om du fäster ena paret remmar i MOLLE eller annan fästpunkt.

Oket har laserskuret MOLLE-kompatibelt fästsystem fram och bak. Bak kan du fästa vätskesystem, flatpack eller fickor för att få ökad lastkapacitet. Framtill kan du lämpligen fästa MR-radio, tournique-ficka eller liknande.

Framtill finns ett löstagbart bröstspänne. Insidan av rygg och ok är vadderad med mycket bekväm och ventilerande 3D-mesh.

Oket passar battle belt som har d-ringar eller annat typ av fästanordning för remmar.

Om Templar's Gear
Produkterna tillverkas med stolthet i Europa i högteknologiska polska fabriker. Basmaterialet de arbetar med levereras från USA och Europa och är ett 500D Corduralaminat med licensierat mönster eller färg från exempelvis MultiCam eller Ranger Green (RAL 7013). För att bearbeta materialet använder de CAD-mjukvara och laserskärning. Detta ger slitstarka produkter med mycket låg vikt, dessutom kan enhetligt material användas över en stor del av produkten, vilket förbättrar signaturen.

Templar's Gear producerar produkter med den kräsne användaren i fokus. Bland de officiella kunderna återfinns en pluton ur franska de fallskärmsjägarna (3e RPIMa) och polsk insatsstyrka för fängelse. För att svara på kraven från militära kunder är Templar gear's produkter NIR-anpassade.

Lagerstatus just nu

Webbshop3 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp3 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 749 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten74 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 39186

Produktfeedback

         Dan skrev 2018-12-25 Skön att använda, mindre yta på ryggen än jag trode men inget som orsakar problem.

         Christian skrev 2018-07-25 Sitter super bra lätt att skystera , och är riktigt bra kvalitet det känner man och märker direkt

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning