101INC CIRAS Raptor Grön

Mycket gedigen och välgjord replik av Eagle Industries CIRAS väst. Västen har MOLLE fram, bak och på sidorna. Det ingår följande fickor: en ficka med plats för 2 magasin (med ett magasin avses 1xG3, 2xM4, 2xAK74 eller 1xG36), radioficka modell större, två fickor med plats för 1 magasin, två pistolmagasinsfickor, en universalficka med kardborre samt en vattenflaskficka/flerbruksficka.
Västen har dumpfunktion, om man rycker i handtaget vid halsen så faller västen i bitar. Lämpligt vid nödsituationer. Västen kan sedan "lätt" byggas ihop igen.
Justerbar över axlar och sida, västen kan göras ganska stor. Väldigt hög kvalité och kraftigt byggd, yttertyg i kraftig Cordura.
Ingår gör dummy-kevlarinlägg. Västen har fäste för keramplattor fram och bak.

Lagerstatus just nu

Webbshop1 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp2 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 1299 kr

REALISATION! Ordinarie pris 1799 kr -28% rabatt. Spara 500 kr


Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten79 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 16915

Produktfeedback

         Carl skrev 2018-10-01 Fantastiskt skön! Sitter bra och har mycket funktion, riktigt snygg dessutom! Var lite knepigt att få till rätt storlek då man sjysterar storleken med quick realeasen men Mitt tips är att använda ett sugrör och trä genom öglan. Funkar felfritt att få igenom vajern då.

         Linus betygsatte 2017-02-27

         Stefan skrev 2015-07-26 Något knepig att ställa in passformen. Pistolmagsfickorna rymmer inte mina KWA g17 mag. I övrigt känns den gedigen och är väldigt bekväm.

         Rocky skrev 2014-07-03 Väldigt gedigen väst som håller, extra plattor och den är solid. Mycket nöjd för den summan. Fickorna som ingick räcker tillräckligt för de flestas behov

         Dennis skrev 2014-06-03 Pordukten jag fick var tyvär sönder men fick ett snabbt svar från kundtjänst och ska snart få en ny väst. Den satt perfekt och det som var sönder påverkade inte direkt västens integritet men samtidigt vill man ju ha någonting som är helt. Jag är väldigt nöjd med hur västen såg ut och hur den satt! Full pott!!!

         Jonathan skrev 2014-05-20 I helhet mycket bra, lite taskig kvalité i detaljerna men inget som påverkar västens funktion. Har inga fickor till side plates på insidan, men om man lägger dom bakom sitt soft armour så funkar det helt ok.

         David skrev 2013-07-02 dra inte i den delen med vairjen för då faller allt isär xD super bra väst med massor av plats för att hänga på saker.. enda nackdelen är att ta på sig den.. vill man inte öppna på ena sidan får man då dansa trä på dej den dansen xD

         Oscar betygsatte 2013-06-03

         Dennis skrev 2013-02-14 Mycket gedigen väst. Bra anpassnings möjligheter för storleken. Molle systemet kan va lite oregelbundet så vissa ställen blir det trångt att få igenpm remmarna. Annars en grym produkt.

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning