10 tum Rail Set Free Float

Helt i aluminium. Totalt ca 25,6 cm lång.
Bredd ca 56 mm, höjd ca 56 mm.
Avsedd för M4, M16 och M15-serien.
Fyra längsgående rails.
Enkel installation. På vanlig M4 skruvar du loss deltaringen (och eventuellt främre riktmedel), för ner den ena medföljande gängade ringen längst in. Framför den skruvar du sedan på den andra medföljande ringen som kommer låsa själva railsystemet så att det inte snurrar. Sen trär du bara på railsystemet och drar åt den mot den innersta ringen som du tidigare monterade. Dra åt ordentligt utan att skada gängorna men så att allt sitter stabilt. Se bilder för hur de olika delarna ska sitta och ser ut.

Passar de flesta tillverkare av M4-serien. På bilden syns en Classic Army med TM-standard.

Lagerstatus just nu

Webbshop1 st
Butiken i Göteborg2 st
Butiken i Slutarp2 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 699 kr

REALISATION! Ordinarie pris 799 kr -13% rabatt. Spara 100 kr


Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten74 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 30423

Produktfeedback

         Viktor skrev 2016-10-15 Jag måste ändra min förra komentar ( vill inte ge folk fel informaton ). Hade just fått railen och visste inte hur den ska installeras. Railen sitter ganska bra och det finns hål i låsringen för en gastub. Tyvärr är iaf min rail omöjlig att få helt rak, skruvhålen sitter några mm fel. Kan låta lite men om man ska ha en bipod på railen så är det ett problem. Gängorna som skruvarna ska sitta i är också väldigt sköra. Sabbade gängorna på högra sidan på min rail. Detta verkar dock inte alls påverka något. Har haft railen i någon månad nu och den har fått sig en del smällar. Railen sitter fortfarande som sten. 800 kr är dock överpris. Jag skulle nog köpa den igen eftersom jag älskar utseendet men de som bara vill ha en bra rail borde istället köpa sig en Nuprol WE MK18 r.i.s II för 1000 kr.

         Viktor skrev 2016-03-02 Bra pris, lagom vikt men skruvarna som följer med verkar inte ha någon funktion. Risen sitter som sten när man har satt fast den men den börjar glappa några millimeter åt vardera sida efter lite användning. Risen är också för smal för säkert 80% av alla rail covers. De som iaf passar är utgs. QD lampor och liknande passar inte heller eller så wobblar de en massa utan tejp. Har man bara 800kr att lägga på en rail så köp istället en kortare DD omega rail eller liknande. Risen ser dock bra ut och vill man ha ett dmr liknande gevär med 14.5 inch pipa som enkelt prickskytte gevär eller leksak så duger denna. För de som har tänkt att skrimma så rekommenderar jag att ni sparar pengarna till en Daniel defence free float eller köper en kortare rail i bättre kvalitet.

         Gunnar betygsatte 2015-09-10

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning